Køkken-indvielse var startskud til sommerfest

Alrø Forsamlingshus har fået nyt industrikøkken i rustfrit stål, og lørdag blev det indviet med borgmestertale og snoreklip. Det nye køkken er sponseret af to af øens tilflyttere, som også gav også champagnen til indvielsen. Frivillige på øen udførte det meste af arbejdet med at få monteret køkkenet.

Køkkenindvielsen og champagnen var startskud til den sommerfest for øens beboere, som holdes hvert år.

I teltet, der var rejst over den store terrasse, som forsamlingshuset fik sidste år, stod borde med en kagemængde, der mindede om et sønderjysk kaffebord. Og om aftenen var der fællesspisning. Mere end halvdelen af Alrøs beboere deltog.

Resterne af det store kaffebord

Eneste problem var, at vinden lagde en dæmper på de sædvanlige aktiviteter på sportspladsen. Kun et par håndfulde børn spillede lidt fodbold.

Forsamlingshuset på Alrø er en del af den gamle skole. Den gamle gymnastiksal er nu ”Den store sal”, og her er stadig både ribber og en lille scene.

Forsamlingshuset har plads til 100 gæster

Desuden rummer huset en ”lille sal”, hvor der kan holdes møder, og hvor f.eks. ”Onsdagsklubben” holder til med efterårets og vinterens aktiviteter.
Forsamlingshuset bruges til beboernes fælles fester – og de er mange. Men også andre kan leje det og få plads til 100 gæster. Priser og kontakter fremgår af øens hjemmeside.