Julen er over os – igen

Julemarkeder har allerede været holdt forskellige steder i vores område,  og flere kommer til. Så der er ingen grund til at halse rundt i forretningerne dagen før juleaften for at klare juleindkøbene. De kan klares lokalt.

De kommende to weekender holder Lopper & Landstil på Kjeldbækvej 1 julemarked. Her kan du købe julepynt og små og store gaver. Og også gå ind i cafeen bagefter og drikke kaffe eller gløgg og spise vafler og æbleskiver.
Der er åbent fra kl. 11 – 16.

Galleriet på den gamle station i Ørting har julemarked den 24. & 25. i denne måned og igen den 8. & 9. December. Alle dage fra kl. 10 – 15. Her kan du også købe julepynt og gaver. Og du kan se udstillingen af Dorthe Bents egne ting og af gæsteudstiller Ulla Dræbys drivtømmer skulpturer.

Margrethelyst Børnehave og Friskole holder marked og juletræsfest 1. december fra kl. 14 – 17. I år med 20 stande, hvor du kan købe alt – fra håndlavede nisser til keramik og smykker. Du kan også i en stand få din julebagning overstået med det samme, og cafeen vil være åben med noget for både store og små – og kl. 15.30 skal der danses om juletræet.

 

 

 

Sådan så Brandbygegaards store lade ud på sidste års julemarked

Og den 08. – 09. December holder Brandbygegaard julemarked. Her kan du købe økologisk øl, vin, mad og juletræ – og også gaver. Og du kan se den helt nye sø og gårdens dyr. Her kan du følge de stadeholdere, du kan møde på gården Alrøvej 77.