Fitness-nøglen dulmer ikke dårlig samvittighed – den bliver brugt

På et år er antallet af fitness-medlemmer i ØFUG næsten fordoblet. Nemlig fra 56 til 108. Og det er vel at mærke aktive medlemmer, der bruger rummet. De har ikke blot købt et nøglekort til rummet, for så har de da taget det første skridt mod at realisere nytårsforsætterne.

Åbent hus-arrangementerne i fitness fortsætter

At medlemstallet er næsten fordoblet blev oplyst, da formand for ØFUG, Line Krogstrup Tikjøb, i dag aflagde beretning på den ordinære generalforsamling.
Foreningens fitness-udvalg har arbejdet meget med at gøre opmærksom på det hyperlokale tilbud. Og også i den kommende sæson vil der blive holdt åbent hus arrangementer, hvor interesserede kan komme og prøve alle redskaberne, og få hjælp til træningsplaner.

HVER TREDJE BEBOER ER MEDLEM
Line Krogstrup Tikjøb slog fast, at ”det går stadig godt i ØFUG”. Økonomien er god, og foreningen har 326 medlemmer i alle aldre. Det svarer til, at godt hver tredje beboer i Ørting-Falling området er medlem.
Hun kunne derfor afvise enhver snak om, at med lukningen af Margrethelyst Friskole, ville ØFUG ikke kunne holde på børnene – de ville søge mod Odder.
”Det er ikke sket. Jeg synes vores medlemstal taler deres eget sprog”, sagde hun. ”Men hvis det skal fortsætte, kræver det, at vi kan levere en høj standard på vores tilbud.

Line Krogstrup Tikjøb – ØFUG skal kunne rumme de fleste

Vores trænere skal være dygtige og hele tiden udvikle deres kompetencer, så træningen bliver spændende, tidssvarende og personlig udviklende. Lykkes vi ikke med det, søger vores gymnaster andre steder hen”.

VELKOMMEN TIL FONDEN ØRTING
Line Tikjøb benyttede lejligheden til at byde Fonden Ørting velkommen på Persievej. ”Som formand er jeg også glad for at der er kommet lokale beboer på skolen. At være lokal betydet at vi kender vigtigheden i at hjælpe hinanden. Det ses fx allerede i forbindelse med vores loppemarked den 19. april, hvor skolen også holder loppemarked og sælger ud af alt det de ikke skal bruge til det nye formål. Fonden Ørting, har besluttet at de forære ØFUG halvdelen af deres overskud, hvilket jeg synes er enormt flot”.
Og hun fortsatte: ”Jeg vil også gerne at ØFUG bliver ved med at være en forening der kan rumme de fleste, så hvis nogle at beboerne fra Fonden skulle have lyst og overskud til at gå på vores hold, håber jeg at vi kan skabe nogle rammer der kan tilgodese de lidt anderledes behov, som de unge mennesker har – eller ligefrem opretter lukkede hold med de helt rigtige forudsætninger”.