IGF-ærespokal til Kim Schlosser

Odder IGF’s ærespokal gik ved frivillighedsfesten til halinspektør Kim Schlosser. Han fik den for den indsats, han i mere end 20 år har ydet for ØFUG.
Og ingen har fortjent pokalen mere end ham.

Nu vil han fokusere på fitness i Hallen

Han var med i ØFUG’s gymnastikudvalg i mere end 20 år, og det var ham, der ved at investere tid og energi i metermål langsomt – men sikkert – fik bygget gymnastik op igen, efter at den i håndboldens storhedstid var gået død. Der var kun lidt mor&barn-gymnastik tilbage.

Ved at tilbyde springgymnastik fik Kim langsomt med sikkert bygget ØFUG’s gymnastikhold op igen

Kim Schlosser begyndte at tilbyde springgymnastik og fik samlet et hold på otte.
”At bygge op tager tid. Det letteste ville have været at græde over at der kun var otte, og så jamre over, at intet kan lade sig gøre med så få”, sagde han i et interview med Lokalposten, da ØFUG kunne fejre 80 års jubilæum. ”Men for mig har det altid været noget med, at vi arbejder med dem, der er. Og så knokler man ellers på. Det koster mange timer”.
Den dag han fyldte 40 år, var en træningsdag. Men at have en rund fødselsdag var ikke for ham en begrundelsen for pjæk.
Fra kun at have otte springgymnaster, voksede holdet til 30.
Flere trænere kom til – flere hold blev oprettet. Og nu har ØFUG hold for alle aldersgrupper – fra fire år til 100.
I dag er Kim Schlosser gået ud af gymnastikudvalget for at fokusere på at bygge fitness i Hallen op. Men sluppet har han ikke helt. For hvert år lukkes sæsonen med et stort gymnastikstævne med 900 deltagere og mange tilskuere i Hallen. Det kræver en indsats af halinspektøren, som han har været nu i otte år. Og så er der jo turene til Italien, hvor Kim og hans kone fire gange i en uge har været med ØFUG-gymnaster mellem 11 til 20 år, så de kan deltage i et stort stævne med mere end 4000 deltagere. Han er ikke afvisende over for at tage med en femte gang.