Jul i Hallens cafeteria

Flæskesteg med alt det, der hører sig til, står på menuen, når Hallens cafeteria 5. december indbyder til fællesspisning.  Prisen er 50 kr for voksne og 40 kr for børn til og med 12 år – og du skal tilmelde dig senest 4. december kl. 12. Ring eller SMS på tlf 20 46 95 39 eller 24 67 91 08. Det er ikke kun for brugere af Hallen. Hvis du sidder alene og har lyst til at spise sammen med andre, er du velkommen. Det samme gælder en gruppe ældre, der vil spise sammen.
Men det er ikke eneste juleri. 19. december er menuen julefrokost med sild, pålæg og lune retter. Der vil også være mad, som børnene kan lide – foruden dessert til alle. Det er fra kl. 18 til kl. 19.30 – og der er også tilmelding til dette arrangement senest dagen

Julestue når juletræet skal hentes

før kl. 12. Prisen for at deltage er 75 kr – også for børn.
Hallen er åben fra kl. 18 til 20 – men Kim og Karen understreger, at der ikke er børnepasning, så det er på forældrenes ansvar, at ungerne leger dér.
Flæskesteg og julefrokost er ikke det eneste, der i cafeteriet markerer julens komme. 15. december mellem kl. 12 og kl. 15 er lokalet lavet om til en julestue med salg af gløgg, æbleskiver og andet godt. I det tidsrum skal folk hente de juletræer, de har bestilt hos ØFUG.