Nyt fra vores nabo

FÆLLESSPISNING
FOR PENSIONISTER

Lokalrådet i Gylling har fået 5.000 kr fra kommunens pulje til frivilligt socialt arbejde. Pengene skal bruges til at arrangere den første fællesspisning i Forsamlingshuset for enlige pensionister. Første gang vil maden være gratis. Men på sigt skal deltager-betaling sikre, arrangementerne kan bære sig selv økonomisk. Lokalrådets nitiativ har opbakning fra Gylling Pensionistforening, Onsdagsklubben Gylling, Eventforeningen, Menighedsrådet, Kulturforeningen og Forsamlingshuset.
Målet er at arrangere 3 – 6 fællesspisninger årligt. Den primære målgruppe er pensionister – og især de enlige. Men også andre kan deltage

GYLLING HOLDER BYFEST
Gylling holder 14. – 16. juni igen byfest – med familieløb, teltbanko, pensionistfrokost, petanqueturnering, gade-ballade og fest i teltet både fredag og lørdag aften.
Fredag aften spiller Nice Try fra kl. 22, og det er – som Bandet skriver på hjemmesiden – klassiske hardrock-numre fra bands som Twisted Sisters, Guns N’Roses og Gorky Park. Lørdag aften er det ”De Folkelige”, der står for musikken. De præsenterer sig som ”et lille hyggeligt band, som gør en dyd ud af at være folkelige”. Selvfølgelig er der også VM-fodbold på storskærm lørdag kl. 16. Teltet bliver stillet op på sportspladsen. Det er Gylling Kulturforening, der står bag byfesten. Og overskud bliver brugt til at støtte lokale aktiviteter.