“Spisevenner” er en succes

19 personer deltog tirsdag i den første fællesspisning for + 60’ere i Hallens cafeteria. 
Syv af de 19 er frivillige, som har meldt sig til at hente, bringe og spise sammen med dem, der har svært ved selv at komme afsted.
“Vi er otte frivillige, og så har vi tre, vi kan ringe hvis der er behov”, siger Poul Henning Jensen, som er en af initiativtagerne til spisevenner – projektet.  
Efter at have spist farsbrød med alt, der hører til – og rigeligt af det hele –  fortalte halinspektør Kim Schlosser om det nye fitness, og deltagerne prøvede også maskinerne. De hørte også om pensionist-gymnastikken tirsdag formiddag. Fællesspisningerne er lagt, så der er mulighed for også at få motionen med.
Næste fællesspisning er 20. november. Har du lyst til at være med og have nogle hyggelige timer med god mad, sang og godt selskab, kan du melde dig til ved at kontakte Poul Henning Jensen, tlf. 22 38 36 92 – mail: poul.henning.jensen@jensen.mail.dk  – eller Knud Appel, tlf 21253665 – mail: appel.knud@mail.dk 
Har du brug for hjælp for at komme til Hallen, tager de to sig også af at kontakte frivillige, så du bliver hentet og kommer hjem igen.