For fem år siden kunne vi ikke betale hal-lejen

Line Tikjøb – med det lille hæfte om ØFUGs historie, der snart kan købes flere steder i vores område

“For fem år siden havde vi ikke økonomi til at betale Hallen leje til tiden. Vi måtte bede om udsættelse.
Men nu kan vi købe redskaber til gymnasterne, og vi kan fylde fitness med de bedste maskiner. Alt det på grund af de mange medlemmer, vi har, der dyrker gymnastik, badminton, tennis  og volleybold. Og ikke mindst på grund af alle de frivillige, der møder op, når vi kalder og knokler med gymnastikstævne, skrot- og loppemarked og byfest”.
Det sagde formanden for ØFUG, Line Tikjøb, da hun bød velkommen til receptionen i anledning af foreningens 80 års jubilæum. Hun lovede også, at frem mod 2030 vil der blive arbejdet for at opfylde målet om, at halvdelen af

Sølvtøjet var blevet pudset i dagens anledning

den voksne befolkning dyrker motion.
Omkring 50 mennesker havde fundet vej til Ørting Hallens cafeteria denne grå søndag eftermiddag. Enkelte havde været med fra ØFUG’s start – andre havde hjulpet, da Hallen skulle bygges og havde også haft bestyrelsesposter i ØFUG. Halballet på lørdag er jo ikke noget for os”, sagde flere. Men så kommer vi i dag og møder gamle venner.
Lokalpostens artikler om ØFUG er blevet samlet i et lille hæfte. Salget af det begyndte i dag, og det vil inden længe kunne købes for 40 kroner flere steder i området.