Støt den lokale idræt

Børnene kan have det sjovt på det store legeområde, de voksne kan lytte til koncerter hele dagen, og hele familien kan spise sammen med venner i teltet eller på pladsen. Og når det er tid at sende ungerne hjem, kan forældrene fortsætte med at feste.
Det er blot lidt af det, som teltet Sydens Perle byder på, når Odder for 30. Gang holder byfest 03. Og 04. August. Teltet står ved Aldi’s parkeringsplads og drives af fire lokale idrætsforeninger, som også deler overskud. Det er Odder IGF Fodbold, Odder Cykelklub, Gylling Boldklub og vores egen forening – ØFUG.
På pladsen er der boder med mad og drikkevarer. Her kan man også købe billet til lørdag aftens festugemenu: Helstegt pattegris, grøn salat, kartoffelsalat og brød. Prisen er 130 kr.
Du kan downloade hele byfest-programmet her og på side 18 – 20 læse om alle aktiviteterne i Sydens Perle.
I år er teltet Nordens Perle flyttet ned ved siden af Sydens Perle. I dette telt holdes Ladies Night lørdag aften mellem kl. 17 og 20. Billetten koster 199 kr og dækker velkomstdrink, mad, musik og servering af byens fodboldhelte. Pengene kan overføres til MobilePay 34 313. Også dette telt drives af de fire lokale idrætsforeninger.