Aktiviteter i lokalområdet

Der er mange aktiviteter i Odders opland. Men de er ikke altid synlige for andre end lige beboerne i landsbyen, så vi andre opdager ikke altid, når der sker noget interessant i nabobyerne. Derfor får Lokalposten nu en ny kategori: “Det sker”.
Er der arrangementer i Gylling, Hundslund, Randlev osv, som også kan være interessante for beboerne i Ørting-Falling-området, så send en mail. Jeg skal selvfølgelig også nok selv følge med på Facebook og hjemmesider. Denne gang kan følgende aktiviteter trækkes frem:

31. oktober kl. 19 – Banko i Gylling Forsamlingshus

01. november kl. 19.30 – 22.00 – Valgmøde i Hundslund Hallen

03. november kl. 16.00 – Gylling Gaming Event starter i Forsamlingshuset. Læs mere her 

04. november kl. 14 – 17
– Reception i Ørting Hallen.Det skal markeres, at Kim Schlosser har været halinspektør i otte år. Og at han nu får en assistent. Nemlig Karen Schlosser. De to skal udvide cafeteriets menukort – og indføre Take Away tre gange om ugen, og også stå for vedligeholdelsen af Hallen.


04. november kl. 17 – 20 – 
Hundslund inviterer til “walk in the dark”.  Tilmelding nødvendig. Læs mere om denne fuldmåneevent her  .

07. november kl. 19 – 21.30 – Valgmøde i Saksild Kulturhus med fokus på landsbyerne

15. november kl. 19.30 – Koncert i Falling Kirke.  Sanger og sangskriver Louise Juul  vil fortælle om Eva Cassidy – og også synge nogle af de sange, som den amerikanske sanger  fortolkede, så de blev helt hendes egne. Læs mere her