Corona koster ØFUG 215.000 kr

Corona-situationen betyder et tab på minimum 215.000 kr for ØFUG. For byfesten, hvor foreningen har del af teltet Sydens Perle, af Kræmmermarkedet og af Musik under Bøgen, er aflyst. Det samme er det store loppemarked i Hallen, som ellers allerede var udskudt til 23. august.

Loppemarkedet kan måske udskydes endnu en gang

De frivilliges arbejde med de to begivenheder plejer at indbringe foreningen 120.000 kr. Men foreningen har et tab på yderligere godt 95.000 kr. For 1. september har fitness-rummet været lukket ned i næsten et halvt år. Så alt i alt kan Corona og regeringens beslutning om at lukke ned til 1. september, give sportsforeningen et tab på godt

Køb en nøgle til fitness-rummet – og få naboen til at gøre det samme

215.000 kr.
Det kan den ikke bære, for det vil sætte alt i stå. Ingen nye initiativer, ingen trænerkurser, ingen støtte til gymnaster’s deltagelse i stævner osv.

HJÆLP FRA LOKALSAMFUNDET
Til videre omfatter regeringens hjælpepakker ikke bredde-idrætten.
ØFUG’s udvalg for loppemarkedet arbejder med, om begivenheden kan udskydes

endnu en gang til september. Men selv hvis det kan lade sig gøre skal tabet på fitness og byfest stadig dækkes ind. Det kommer til at kræve en markant opbakning fra lokalsamfundet.
Fonden Ørting rækker allerede en hånd til foreningen med løfte om at give halvdelen af de penge, der kommer ind på eget loppemarked i september med salg af inventar m.v. fra den tidligere friskole.
Lokalsamfundet kan bakke op ved at købe mange billetter til den julefrokost med julebal, som foreningen har planlagt i Hallen 16. november. Fitness-medlemmerne kan betale kontingent og overtale andre til at gøre det samme, så snart rummet kan åbnes igen.

 

 

.