Corona-løsninger: Gå til fysioterapi online

Klinikken Sund Fysik, som Ørting-fysioterapeuten Line Krogstrup Tikjøb driver sammen med andre, er ganske vist lukket frem til 30. marts. Hermetisk lukket. Men der er stadig liv bag de store ruder, der vender ud mod Århusvej. Så hvis du har brug for hjælp, kan du ved hjælp af en computer med et kamera, møde en fysioterapeut online, og få råd og vejledning om, hvordan du kan lave øvelser,

Der er lige nu tomt i Sund Fysik’s træningslokale

der kan afhjælpe skavanker og smerter. Eller øvelser, som kan fortsætte den genoptræning, du allerede var i gang med, da Corona-virus ramte landet.

Line Krogstrup Tikjøb – det er anderledes, men vi kan nå langt med online-konsultationer

HJÆLP TIL KLINIKKEN ÅBNER IGEN
”En online-konsultation er selvfølgelig anderledes, end når jeg eller andre møder det enkelte menneske i klinikken”, siger Line. ”Men vi kan alligevel nå langt. Gennem en snak om problemet, kan vi analysere, hvad der er galt, og så kan vi vejlede. Vi kan lave et træningsprogram, der tager afsæt i lige præcist det problem, som en person har. Og så kan træning hjemme hjælpe, til vi igen kan åbne klinikken”.

Også hvis der er tale om et pludseligt opstået problem som f.eks. hold i ryggen, kan en konsultation online give gode råd om, hvad man kan gøre for at mindske smerterne, og hvordan man kan aflaste ryggen i hverdagen. Når klinikken kan åbne igen, er der noget at bygge videre på.

SÅDAN GØR DU
Det er nemt at booke en tid: Gå ind på Sund Fysiks Facebookside. Her er en blå knap – ”reserver nu”.  Så sender klinikken et link, som kan bruges den aftalte tid.
En konsultation varer 15 minutter og koster 125 kroner.
På Facebook siden er også vist en række øvelser, der kan styrke kroppen for at forebygge skader. F.eks. hvordan man undgår at få ondt i skuldre og nakke, når man sidder længe foran en computer.