De gratis glæder

Regering og folketingets partier – med få undtagelser – giver nu danskerne en ”gaveregn”, fordi folks egne opsparede feriepenge bliver udbetalt, og pensionister og andre på overførselsindkomst får 1000 kr skattefrit. Senest til oktober. Alt for at få danskerne til at ”svinge dankortet”, så der kan komme ”gang i hjulene”. Politikernes og mediernes klicheer står i kø.
Men de gratis glæder er nu heller ikke at foragte. Specielt når ”gaveregnen” ikke kommer ind på kontoen lige med det samme. Sidste år gav Lokalposten i maj og juni flere eksempler på, hvor de glæder findes her i området. Og det var en læser-succes, som skal gentages denne sommer. Også selv om de ikke sætter gang i andre hjul end kalorieforbrændingen. For på cykel eller gåben er det nemlig nemt at komme til de smukkeste steder i vores område, og til steder, som har deres helt egen historie.
Jeres forslag til ”gratis glæder” modtages gerne. Send mig en e-mail – mh@oertingposten.dk – og jeg vil se, hvad jeg kan gøre for at få en artikel ud af det.
Her kan du læse et par af de artikler, der blev bragt sidste sommer:
Sov  i telt og lav mad på bål
Tag hovedvejen til fortidens mose-ghetto i Ørting