Glem varmen – og køb billet til julebal nu

Hvis forsamlingsforbudet ikke ophæves, så mere end 500 mennesker kan mødes, hænger ØFUG’s store loppemarked 20. september i en tynd tråd. Det vil betyde, at idrætsorganisationen kommer til at mangle yderligere mindst 55.000 kroner – foruden de tab, det har givet, at den store gymnastikopvisning blev aflyst, at byfesten heller ikke kunne holdes og at fitness har været lukket i knap fire måneder.

Også pengene fra den traditionelle gymnastikopvisning mangler i kassen

Ganske vist skraber ØFUG’s økonomi ikke helt bunden. Men for alle små foreninger har et tab på godt 200.000 kr, som de frivillige plejer at hente ind på arrangementer, mærkbare konsekvenser.
Derfor er der al mulig grund til allerede nu at bakke op om det julebal, som foreningen arrangerer i Hallen 14. november med klassisk buffet og musik af bandet Party Planet. Måske virker det en smule akavet at tænke på at købe billet til et julearrangement, når der er næsten 30 grader udenfor, men gør det alligevel inden så længe. Billetten koster 350 kr og dækker entre, buffet og musik. Den kan bestilles her.