Nye tilbud til børn og unge – og yoga for alle

Allerede i næste uge begynder ØFUG’s aktiviteter i Hallen. Gymnastikhold for børn, motion og styrketræning for voksne, volleyball, badminton, mandefodbold – og det er stadig muligt at spille tennis. Fitness er åbent alle ugens dage fra kl. 05.30 til kl. 22.30.

Fra kl. 05.30 til 22.30 er det muligt at bruge fitness rummet alle ugens dage

TIL FESTIVAL I ITALIEN
Foreningen har tre helt nye tilbud på programmet. Det er yoga for alle. Børn og unge fra 3. klasse til og med 9. klasse får tilbudt et helt nyt hold – Multi-Mix – hvor de kan fokusere på deres springteknik og dyrke spring. Endelig får unge, der er kommet tilbage fra efterskolen eller som er lidt ældre et tilbud om at deltage i et springhold og et bevægelses- og rytmehold. Deltagerne kan vælge at være med på det ene eller det andet hold – eller være med på dem begge. Holdet

Line Tikjøb – Ingen børn og unge må udelukkes, fordi familiens økonomi er presset

bliver kaldt Allstars og sammen med et hold for unge fra 7. klasse og op, skal Allstars-deltagerne med til den store internationale gymnastik-festival i Riccione i Italien til næste sommer.

INGEN BØRN OG UNGE MÅ UDELUKKES
Tilmelding og betaling skal ske via ØFUG’s hjemmeside. De første tre træninger er gratis. Men derefter er tilmeldingen bindende.
“Men ingen børn og unge må udelukkes fra ØFUG’s aktiviteter, fordi familien af den ene eller den anden grund har det økonomisk hårdt”, siger foreningens formand, Line Tilkøb. “Skriv eller ring til mig hvis der er problemer. Så finder vi en løsning”.  (Lines telefonnummer er 60 30 40 30 og hendes mail er line@tikjoeb.dk