Hallen er klar til ny sæson

De sidste rester af 70’er-farverne brun, grøn og snavset kanarie-gul er nu forsvundet. Og tilbage af den lilla farve, som en eller anden i noget, der må have været en speciel rus, havde malet panelerne ved indgangen med, er kun en lille prik på gulvet. Fortidens farve-rædsler er forsvundet. De få, der var tilbage.

Kim og Karen Schlosser har arbejdet, og nu er Ørting Hallen meget snart klar til at åbne for de første ØFUG-hold på mandag. Stolene skal lige tages ned og støvsugeren sættes væk. Så er cafeteriet helt klar. Også nu vil der være burgere, hotdogs og den sædvanlige pølsemix på menuen. Men torsdag kan man spise hjemmelavet aftensmad.

OGSÅ FOR ANDRE END ØFUG’S MEDLEMMER
”Det er ikke kun for ØFUG’s medlemmer”, siger Karen Schlosser. ”Er der f.eks. en gruppe ældre mennesker, som har lyst til at spise sammen hver eller hver anden torsdag er de indeligt velkomne her. Et måltid vil koste 50 kr”.

Kim og Karen har gjort alt klart – og er selv klar

Cafeteriet kan også lejes til private fester. ”Vi har haft en del konfirmationer i foråret”, siger Kim Schlosser. ”Vi skal have et bryllup og to 50-års-fødselsdage. Vi har leverandører, der kommer med mad, når vi bestiller. Men det er helt op til folk, om de selv vil sørge for maden. Men drikkervarerne skal købes her”.
Den slags vil de to gerne have mere af.

FITNESS ER KLAR
Fitness-rummet kommer også for alvor i brug nu. Når efteråret kommer, er det ikke så fristende at løbe eller gå en tur – så trækker motionisterne inden døre.
Også dét rum er tip-top.
Cafeteriet er ikke åbent før om eftermiddagen. Men der er mulighed for at lave te og kaffe, så man kan hygge sig lidt efter træningen. Rummet er åbent fra klokken syv om morgenen til kl. 22 om aftenen for medlemmerne.

FREMTIDEN
Hallen er nu tip-top. Og det vil den fortsat være. Men der skal hele tiden ske en udvikling – ellers kan der for nemt blive stilstand. Et udvalg er derfor blevet nedsat for at se på visioner for Hallen. Hvordan skal den være om fem år, om 10 år? Hvad skal der satses på? Hvordan kan pengene skaffes?
”Vi har allerede gjort en masse for at nedsætte varme- og energi-udgifterne”, siger Kim. ”Næste mål skal måske være, at vi bliver CO2-neutrale. Det vil koste – solceller osv”.
”Vi diskuterer også, hvilke nye sportsgrene, vi skal satse på. Der er ikke meget grin ved, at vi har det samme som i Gylling – og omvendt. Måske skal vi have padle tennis – som er en blanding af tennis, som vi allerede har, og sguash. Måske skal vi…. vi er slet ikke færdig med at snakke fremtid. Vi har et stort ude-areal. Hvad skal vi bruge dét til – andet end at se pænt ud”, siger Kim. ”Forslag er velkomne”.