Hallen har den bedste udlejnings-procent

Ørting Hallen er den hal i kommunen, der har den højeste udlejningsprocent. Og det vel at mærke udlejning til idræts- og motionsaktiviteter. ØFUG står for det meste. Men Hallen bliver også udlejet til kurser for idrætsledere.

Thomas Tikjøb – vi skal videre med nye visioner og mål

Den er nu så optaget, at hold, der gerne ville træne to gange om ugen i stedet for én gang, ikke kan få deres ønske opfyldt.

Det oplyste formanden for Hallens bestyrelse, Thomas Tikjøb, på generalforsamlingen. Han kunne også fortælle, at Hallen har opnået store besparelser på varme fordi den nu er tip-top isoleret. Udgifter til el er også faldet – og de vil falde endnu mere, fordi der nu er LED-belysning over det hele. Godt for miljøet – og for pengekassen.

På udgifterne til almindeligt vedligehold har det kunnet mærkes, at halinspektør Kim Schlosser nu kan bruge mere tid på at gøre en stor del af det arbejde, som håndværkere tidligere blev indkaldt til. Det kan han, fordi Karen Schlosser også er blevet ansat, og nu tager sig af cafeteriet.

”Vi har faktisk nået de mål, vi har sat os”, sagde Thomas Tikjøb. ”Derfor skal vi videre med nye visioner og mål. Vi må aldrig stagnere, for det fører til tilbagegang. Vi skal tænke på fremtiden og hvordan vi bedst udvikler og udvider Hallen til den”.

Som ØFUG har Hallen heller ikke besvær med at finde bestyrelsesmedlemmer. Alle, der var på valg, ville gerne fortsætte. Også formanden.