Kulturen blomstrer – også udenfor Odder

Alt imens man diskuterer, om der skal oprettes et kulturhus i Odder, indbyder oplandet til fem koncerter, der dækker enhver musiksmag:

Stormgården indbyder 22. marts til en aften med LP Band, der bl.a. underholder med irsk folkemusik, og i pausen serveres mad og den efterhånden berømte øl, der brygges på gården.

”Metal i forsamlingshuset” har 17. maj rockfestival – 10 timer med 10 bands på Sportspladsen i Gylling.

HP Lange kan opleves 9. juni

Brandbygegaard live finder sted igen 9. juni med H.P.Lange, The Grenadiers og Dodo & The Dodos. Der er også mulighed for at deltage i fællesspisning samt overnatte i medbragt telt, hvis det er nødvendigt.

Og 3. august indbyder Brandbygegaard til en aften med Mathilde Falch og Carl Emil Petersen solo. Og selvfølgelig med fællesspisning, hvor mad, øl og vin er lavet af gårdens egne råvarer.

Så er der for resten også en aften i Sognehuset 13. marts med Odder Voices, der underholder med havets sange – og hvor der serveres gratis kaffe og kage. 23. marts har ØFUG den store gymnastikopvisning i Hallen, hvor mellem 800 og 900 mennesker vil være samlet. Der er landsbyvandring i Falling d. 7. april med fortællinger om huse og mennesker. Og ikke at forglemme – Danske Seniorer arrangerer foredrag d. 11. marts.