Lokalposten fylder to år

I dag er det præcis to år siden de første artikler blev sat i Lokalposten. Om loppemarkedet, om fartbøller på Horsensvej, om det gamle cikorie-tørreri, hvor folk arbejdede i 60 grader varme dampe – og et portræt af Dorthe Bent.

Cikorietørreriet leverede til Rich’s

Det lille onlinemedie var et forsøg. For var det overhovedet muligt at lave brugbar journalistik fra et område, der kun dækker to små kirkesogne – hverken mere eller mindre. At give stemme til et landområde i en tid, hvor alt for meget alene handler om kommunecentret, som rådhuset kalder Odder by – og hvor centraliseringen sniger sig ind alle vegne.

I de to år har Lokalposten fået mange læsere – også mange, der aldrig har sat deres ben i dette område. For historier med afsæt i det nære, kan genkendes såvel af læsere fra Bornholm, Tønder og Borup som af læsere på Bilsbækvej.
Helt ubeskedent vil jeg sige, at forsøget er lykkedes.
Men der er også det med forsøg, at når det er slut, skal man finde ud af, om det skal fortsætte mere permanent. Og hvis det skal – er ændringer så af den ene eller den anden grund nødvendige? Det vil jeg bruge tiden frem til sommerferien på at finde ud af. Gerne med jeres hjælp. Så kom med input – på Lokalpostens Facebook eller send en mail: 2209hansen@gmail.com