Navnestof og mærkedage

Lokalposten får nu en ny kategori af artikler. Nemlig “navnestof”. 
Her vil du finde nyt om personer i området, som har fødselsdag, som er flyttet hertil, som…
Men jeg er afhængig af at få informationerne. Så ved du noget, så send en mail – 2209hansen@gmail.com  – eller ring på 29 29 99 23. 

Poul Henning Jensen, Smedegade 14, bliver 65 år d. 14. juni.  
Så runder han det skarpe hjørne og bliver folkepensionist. Men det får ham næppe til at skrue ned for aktiviteterne. Han er nu næstformand for Lokalrådet og  aktiv i Danske Seniorer.  Og så er han med i den gruppe, der indsamler lokalhistorisk stof, og som sammen med Museet har arrangeret byvandringer. Tidligere har han været med i Hallens bestyrelse og i bestyrelsen for Forsamlingshuset i Falling, og han har også været opstillet til kommunalvalget for Odders kommuneliste. Lokalposten ønsker tillykke!

 
   
Harry Jensen, Kløvermarken 2, bliver 80 år 16. juni. “Harry Murer”, som han bliver kaldt, var i de aktive arbejdsår fagforeningsmand og tillidsmand. Og han er stadig formand for murernes veteranforening i Horsens. Fodboldtræner har han været i både Odder og Gylling – og han har svinget badmintonketchen i 70 år. Men det er slut nu, sagde han ved sæsonafslutningen – men det er der ingen, der tror på. “Harry Murer” har i mange år været i bestyrelsen for vandværket, og han har ydet en indsats i jagtforening og i pensionistforeningen. Lokalposten ønsker tillykke!