Spis eller hent din mad i Hallen

”Vi skal overhovedet ikke afskaffe hverken pommes frittes eller burgere. Det er en del af kulturen – og den skal ikke ødelægges. Men vi udvider, så man tre gange om ugen også kan købe en sund aftensmad til hele familien. Og vil man ikke spise i cafeteriet, kan maden tages med hjem”.
Siger formanden for Ørting Hallen, Thomas Tikjøb.

Thomas Tikjøb – Vi skal ikke gentage andres fejl

Han har netop sammen med resten af bestyrelsen besluttet, at fra 1. november er halinspektør Kim Schlossers kone, Karen Schlosser, også fastansat.
Derfor er det muligt nu at udvide cafeteriets tilbud. Og det er ikke kun for hallens brugere. Det vil stadig være muligt at købe bland-selv-slik. Men den vil f.eks. blive suppleret med udskåret frugt, nødder og andet.

”Vi skal ikke lave den fejl, andre haller har lavet: Lukke totalt ned for det, der i årevis har været en del af hal-kulturen og hyggen efter aktiviteterne, for nu skal der kun sælges salater. De cafeteriaer er gået ned med et brag – også selvom de pludselig blev til caféer”, siger Thomas Tikjøb.

ØRTING HALLEN VERSION 2.0
”Kim og Karen får fra 1. november bl.a. også opgaven med vedligehold af bygningen, så den hele tiden fremstår lækker og tip-top i orden”, siger Thomas.
”Det er jo en økonomisk satsning, så det er foreløbigt for et år. Men det skal nok lykkes at gøre det til en varig ordning”.

Kim Schlosser får nu en kollega – og Hallen skal i gang med version 2.0

Men det er ikke den eneste nyskabelse, bestyrelsen har besluttet.
Hele belysningen skal snarest skiftes ud til LED-belysning. Dels for at spare penge – dels for at kunne skrue op og ned for lyset efter behov. F.eks. i de rum, der kan lejes, hvis folk skal holde en fest. ”Vi satser stort på udlejning, så skal du holde fest, så tag en dialog med Kim og Karen – vi er sikre på at vi har noget der passer præcis til din fest”, siger Thomas

Lørdag d. 04. November holder Kim og Karen Schlosser reception mellem kl. 14 og kl. 17 for at markere de nye tider og Kims 8 års jubilæum. Denne dag er for voksne. Der vil senere komme en børne-reception