Sydens Perle har programmet klar

Allerede nu kan du købe billet til ”Ladies Night” og til at spise Sydens Perles festmenu til Odder byfest 3. august.

Teltet ved Aldis parkeringsplads drives af ØFUG, Gylling Boldklub, Odder IGF Fodbold og Odder Cykelklub.
Så ved at holde byfest ved og i, hvad de fire klubber kalder ”det fedeste byfesttelt”, støtter du altså også den hyperlokale idræt.

I år er teltet Nordens Perle skrottet. Til gengæld er teltet Sydens Perle blevet meget større. Derfor kan det lørdag aften rumme såvel deltagerne i Ladies Night og deltagerne i festmenuen, der også i år er helstegt pattegris, grøn salat og kartoffelsalat.
”Ladies Night bliver afskærmet fra resten af festen”, siger formanden for de fire klubbers aktivitetsudvalg, Thomas Tikjøb. ”De får de bedste pladser foran scenen til resten af aftenens program”.

FRA SANNE TIL BIRTHE KJÆR
Aftenens program består af koncert med ”Sannes bedste” kl. 20 – og koncert med Balløverne kl. 22.45.
”Sannes bedste” er et hyldest orkester til Danmarks Rockmama Sanne Salomonsen. De syv professionelle musikere fra Esbjerg og Århus, som spiller alle de kendte hit. Balløverne er kendt af de fleste tidligere gæster i Sydens Perle. De præsenterer den moderne indpakning af gamle dansk-top numre, som Birthe Kjær, Otto Brandenburg og Keld Heick – for bare at nævne nogle af dem – stod for tidligere.

FEST FREDAG AFTEN
Men også fredag aften er der fest i teltet. Allerede kl. 17.30, når byfesten officielt er skudt i gang,  går Playlisten på scenen. Bandet præsenteres som ”en powertrio med hang til velsmurt dansevenlig pop. De tre medlemmer har alle mange års erfaring med at spille festmusik, og ved derfor, hvad der kræves for at sikre den optimale musik til festen”.

Kl. 22 til midnat spiller Nice Try, der ”spiller musik fra dengang der var dømt langt hår, læder, nitter, make-up, og ikke mindst headbanging. Repertoiret består af et bredt udsnit af klassiske hardrock numre fra bands som Twisted Sister, Guns N’ Roses, Def Leppard, GorkyPark og Europe, og mange flere”.

Billetter til Ladies Night kan købes her
Og billetter til festuge-menuen her