Tillykke med fødselsdagen, Knud!

I morgen – torsdag d. 20 – fylder Knud Appel 75 år. Manden, der bor i træhuset på Assebækvej i Falling, hører til den del af befolkningen, der i deres lønarbejds-fri tilværelse bruger tid og energi på frivilligt arbejde og tager aktivt del i lokalsamfundet.

Knud Appel – tager aktivt del i lokalsamfundet

Han er med i Hallens bestyrelse – og har været engageret i stedet, siden Hallen blev bygget. Menighedsrådet er han næstformand for, og han er med i lokalrådet. På valgdage møder han op i Sognehuset fra morgenstunden og går ikke hjem, før alle stemmer er talt op. Og så er han formand for bowlingklubben PEFT – forkortelsen står for pensionister og efterlønnere.

Men han tager sig også tid til de mere personlige aktiviteter. Han bowler, svømmer og cykler sammen med Mariane, hans kone. De tager også på ture med cyklerne spændt bag på campingvognen. De rejser – senest har de besøgt Færøerne.

Søndag har han inviteret de tre børn og 10 børnebørn på frokost i bowlingcentret. Men i morgen har han ingen andre planer end at blive 75 år – og han håber på en god dag og godt vejr.

Genlæs Lokalpostens portræt af Knud Appel her