Cykelstien kan være i fare

“Så lad det regne lidt i et rådhus”, sagde den konservative Niels Rosenberg

Fredag kl. 16 mødes borgere fra Ørting og Gylling til en demonstration for at fortælle byrådspolitikerne, at penge til en cykelsti mellem Ørting og Gylling skal blive på budgettet, så det er muligt at cykle sikkert på den stærkt trafikerede vej.
Cykelstien er blevet lovet flere gange. Men der er ingen sikkerhed for, at den kommer til næste år. For her til aften havde byrådet den første debat om budgettet for 2019, og gang på gang blev det nævnt, at kommunens økonomiske råderum var mindre end forventet sidste år. Faktisk kun syv millioner, hvis der ikke blev fundet penge andre steder. I “Budgetlægning 2019 – 2022” er følgende sat på anlægsbudgettet:

LAD DET REGNE IND I ET RÅDHUS

Det har regnet ind i al den tid, jeg har været med…

Kun den konservative Niels Rosenberg nævnte på byrådsmødet den lovede cykelsti. Han sagde:
“Jeg husker godt at nogen stod i byrådssalen og lovede lige inden et valg, at der kommer en cykelsti til Gylling. Det kan I roligt regne med. Der gik ikke andet end tre måneder, så blev man klar over, at den blev en lille smule dyrere. Så begyndte man at trække i land igen. Og der tænker jeg, at det kunne jo være én af de ting, man måske kunne lave. Det kan vi godt finde penge til. Så må man lade det regne lidt ind i et rådhus – det har det gjort i mange år. I al den tid, jeg har været med”.

MØDESTED: DAGLI’BRUGSEN
Demonstrationen for at få den nødvendige cykelsti har samling kl. 16 ved Dagli’Brugsen.
Deltagerne vil gå halvvejs til Ørting og så vende tilbage til Gylling. Ved Brugsen vil der blive serveret kaffe og kage – og der vil være saftevand til børnene.
Bag demonstrationen står Ørting Falling Lokalråd, Gylling Lokalråd, Efterskolen i Gylling, Pensionistforeningen og Gylling Kulturforening.