Du har stemmeret

Hvis du synes, tingene går for langsomt og der mangler information – eller du har andet at sige – så har du muligheden på tirsdag, når Lokalrådet holder generalforsamling kl. 19 i Sognehuset på Bilsbækvej.
Alle i Ørting Falling området, der er fyldt 16 år og bor her fast, har stemmeret. Det samme har virksomheder og foreninger.

OPGAVER
Lokalrådets opgave er at ”samarbejde med kommunen omkring kommuneplan, lokalplaner, fritidstilbud, trafik og infrastruktur, erhvervs- og turismefremme og drøftelser af idéer og projekter af bred interesse for lokalområdet”.
Og rådet skal ”skabe et forum for initiativ, dialog og samarbejde borgerne imellem og borgerne og kommune indenfor lokalområdet” og ”formidle, organisere, planlægge og igangsætte møder og aktiviteter mellem borgere og kommune”.
Det er altså ikke så lidt, Lokalrådet skal tage sig af. Det kan trækkes sammen til, at Rådet er områdets kontakt til kommunen. Hvordan den opgave er blevet varetaget det seneste år – og planerne for det kommende år – kan du høre om på generalforsamlingen d. 20.