Fælles påskemiddag – hver for sig

Til erstatning for den sædvanlige fælles påskemiddag i Sognehuset, der er aflyst p.g.a. corona-situationen, får beboerne i Fjordpastoratets seks sogne nu mulighed for alligevel at spise sammen – men dog hver for sig.
Beboerne kan bestille den samme middag med lam, som restaurant Himmel & Hav leverer for 50 kr/kuvert. Men det er også muligt at

Restaurant Himmel & Hav står for påskemiddagen, som alle beboere i Fjordpastoratet kan deltage i

bestille vegetarmad. Prisen er den samme.

Maden kan hentes ved de seks kirker mellem kl 16 og kl. 17, så alle er klar til at spise kl. 18. Men beboere, der ikke selv har mulighed for at hente, kan få maden bragt lige til døren.

Tilmelding skal ske senest fredag d. 3. april kl 11 til kirketjener Kirsten Børling Hansen. Ring til hende på telefon 29 38 21 24 eller send en mail: kirketjener@oertingfallingkirker.dk

Her kan du høre sognepræst Kåre Schelde Busk fortælle om ”Vi spiser sammen – hver for sig”. Og her kan du læse hele indbydelsen til påskemiddag præget af Corona-situationen. I den kan du også læse, hvordan du betaler for maden – og hvad du gør, hvis du ikke lige har penge til at betale.