Hæng på – lidt endnu

Det vil vare nogle uger, før Lokalposten igen bliver opdateret regelmæssigt. Vi er endnu ikke i mål med helbredelse af Barbara’s kræftsygdom. Den er under kontrol, og det er vi dybt taknemmelige for. Men den kemo, der har været vores ven i jagten på kræftcellerne, har også ramt andre steder i kroppen. Et øje er blevet skadet. De lange nerver i benet er også skadet, og lungerne kunne

Lysere tider er på vej – i mere end én forstand

heller ikke klare kemoen uden mén. 
Alt i alt har det været lidt svært at finde overskud til aftaler og skriverier. Det har heller ikke været så let at lave aftalerne, for kemo-skaderne har krævet nye aftaler i Skejby, og vi får først skema for strålebehandlingen tirsdag i næste uge. Den behandling vil kræve alle hverdage i fire uger.
Vi har da tænkt på at lukket Lokalposten. I hvert fald en tid. Men læserne hænger jo ved – på trods af den uregelmæssige opdatering. Så vi halter videre med artikler, når det er muligt. Hæng derfor på – lidt endnu. Lysere tider er på vej – i mere end en forstand. 
Helt personligt er jeg yderst taknemmelig for, at vi bor her og ikke i USA, hvor Barbara kommer fra. Der skulle jeg nemlig på hendes vegne have brugt masser af energi på at bøvle med forsikringsselskaber om betalingen for hendes behandling.