ØFUG – nu med yoga og julefrokost

I weekend vil medlemmer af ØFUG – Ørting Falling Ungdoms- og Gymnastikforening – putte programmet for den kommende sæson i postkasserne i hele vores område.

Også i denne sæson vil der være mandebold i Hallen søndag aften

Igen rummer programmet tilbud om gymnastik for alle – fra fire til 100 år. Motionsbadminton og Volley udbydes også i denne sæson. Det samme gør mandebold, som begyndte i sidste sæson med god succes.

YOGA I HALLEN
Som noget helt nyt tilbyde ØFUG nu også yoga onsdag aften kl. 21 – 22. Det er yin-yoga. Så ingen behøver at frygte de komplicerede

Partyplanet vil bringe 80’er og nyere hit ind i Hallen

øvelser, som man kan se indiske yogi udføre på et klippefremspring. Yin-yoga arbejder ikke med muskler og hurtige skift i stillinger. Tværtimod. Det er langsomme forholdsvis simple øvelser, der holdes i længere tid, og som medvirker til at smidiggøre bindevævet. Som navnet antyder, er det med til at binde alt væv i kroppen sammen, og er det stift, bliver kroppen det også. Har man haft skader af den ene eller den anden art, er denne yoga-form velegnet.

Men ØFUG indbyder også til fest i Ørting Hallen. 16. november er der nemlig julefrokost med traditionel julebuffet, med musik med DJ og med det århusianske band Party Planet, som kommer med både 80’er-klassikere, guitarrock og nye hits. Billetter kan allerede nu bestilles her