Pinsefestival – langt ude på landet

Søndag d. 31. maj arrangerer Lone Vitus og Søren Kvist på Brandbygegaard for tredje gang pinsekoncert. Men i år bliver det en heldags-fornøjelse. Den store indendørsscene i den gamle træ-lade vil nemlig blive suppleret med en mindre scene udendørs, som åbner allerede kl. 11. Her vil der frem til sidst på eftermiddagen være mulighed for at musikere, der slås for at blive hørt, kan spille og synge,

Scenen i den gamle trælade

og der vil være forskellige oplæg. Hele dagen er der mulighed for at købe mad. Ikke kun den mad, der bliver lavet af gårdens egne råvarer – men også mad fra små boder, som forskellige kokke stiller op uden for laden.

Når den store scene åbner, vil Bo Evers, der foruden at være forsanger i bandet Modspil også optræder solo, åbne koncerten, og han vil helt sikkert synge sange som “Fred” og “Hver anden weekend”.  Klik på dem, og du kan lytte.

Han bliver afløst af Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle, der spiller musik inspireret af det gamle hippieband, Steppeulvene. Klaus

Go Go Berlin afslutter pinsens musikfestival

Handsome omtaler Stig Møller, som sammen med Eik Skaløe dannede Steppeulvene, som mentor. Her kan du høre Steppeulvene – og her Handsome og de løse fugle.

Som afslutning på pinsens festival kommer Go Go Berlin, der også kunne opleves på Danmarks Smukkeste Festival sidste år. Sidste år udsendte bandet efter en længere pause den fjerde LP.
Som sædvanligt er der mulighed for at overnatte på gården i eget telt, camper eller bare under åben himmel. Det koster gratis.
Du kan købe billetten til en lang dag på landet med masser af oplevelser, musik, mad og godt selskab her