Sund Fysik åbner igen mandag

Fra i morgen er det igen muligt at bestille tid hos fysio- og zoneterapeuterne hos Sund Fysik. Men alt er ikke helt, som det plejer i klinikken, som ejes af Line Krogstrup Tikjøb. Den er kun åben for den nødvendige behandling – så hvis behandling kan vente, så skal den

Venterummet lige ved indgangen er kaffe- og ugebladsfrit område i en periode

vente. Derfor er det heller ikke muligt at bestille tid online. Det skal ske på telefon 86 54 18 99. Men det er muligt på klinikkens facebook-side at se en række øvelser, der måske kan være en hjælp i ventetiden. 

Der vil være tomt i det store træningslokale endnu nogle uger

KOM I SIDSTE ØJEBLIK
Den sædvanlige måske tiltrængte lille pause i venterummet med en kop kaffe og et ugeblad før behandlingen, er aflyst til videre. Der vil hverken være termokander eller blade – og folk opfordres til at komme så tæt på aftalen som muligt. Zoneterapeuterne får deres eget lille venteareal uden for deres rum. Men også de opfordrer til, at man møder op i sidste øjeblik.

Klinikken plotter alle aftaler ind i kalenderen forskudt, så ingen støder ind i hinanden hverken når de kommer eller går.  

I det hele taget bliver sundhedsmyndighedernes anvisninger fulgt til punkt og prikke. Det betyder også, at der bliver gjort endnu mere rent end sædvanligt.
Holdtræningen kan ikke komme i gang igen lige nu. Men forhåbentlig efter 10. maj.