Maren Markussen er død

Maren Markussen – et sjældent menneske og en  ildsjæl af karat – mistede livet i går, da hun blev ramt af en bil på Horsensvej i Odder.
Både Maren og hendes mand var engagerede i vores lokalsamfund i mange år, da de boede i

Maren var med i alle årene – lige siden loppemarkederne begyndte for 46 år siden

Falling. De tog deres del af arbejdet, da Hallen skulle bygges. De var aktive i ØFUG og i FDF. Og i otte år var Maren med i menighedsrådet. Også efter at de var flyttet til Odder, fortsatte Marens engagement i lokalsamfundet. Hvert år kom hun troligt for at være sælger på det store loppemarked  til støtte for ØFUG, og hvert år glædede hun sig til det. Også da foreningen for to uger siden holdt reception i Hallen i anledning af 80 års jubilæet, kom hun og John. Kniplingerne på alterdugene i Falling kirke og i Ørting kirke er hendes værk.

I Odder fortsatte hun det aktive liv. Hun var besøgsven, hjalp i cafeen på Skovbakkehjemmet, holdt kurser i at kniple og hun mødte op for at synge, når der var gudstjeneste på de tre plejehjem.

”Det man kan gøre, skal man gøre”, sagde hun altid. Og det gjorde hun. Maren blev 80 år. Hun skal begraves fra Odder Sognekirke på lørdag kl. 12. Læs mere om hende her